Välkommen till framtiden – den började igår!

Den 21 januari arrangerar Företagsakademin 3.o projektets sista nätverksträff. Det bjuds på verktyg och visioner för hur vi arbetar mot en mer hållbar framtid. Framtidens företag behöver hålla sig mer alerta till omvärlden, ha proaktiva ledare och kompetent personal att kunna ta till vara de möjligheter som bjuds och bidra till lösningar till de komplexa utmaningar vi står inför. Anmäl dig här!

Våra talare:
Per Grankvist

Per Grankvist

Per Grankvist: Om engagemang som framgångsfaktor
Vi behöver engagemang för att skapa förändring. Per Grankvist, författare och ledande hållbarhetsprofil, visar hur hållbarhet och personligt engagemang förändrar det sätt näringslivet, offentlig sektor och civilsamhället fungerar och samarbetar. Hur kan människors engagemang kanaliseras för att utveckla framtidens företag och samhälle?

Stina Billinger

Stina Billinger

Stina Billinger: Om mod och radikalitetDet krävs mod för att göra saker annorlunda, ifrågasätta vedergivna sanningar och fatta beslut som håller för framtiden, menar Stina Billinger hållbarhetschef på Storebrand och SPP. För att vi ska få en hållbar utveckling krävs att alla samhällets områden växlar upp tempot och förändrar sig i grunden. Klart det blir svårt – men samtidigt finns det inget tvivel om att de bolag som adresserar deglobala utmaningarna och bidrar till positiv samhällutveckling kommer att bli mest lönsamma på lång sikt.

Juteborg

Juteborg

Dessutom möter ni Christina Östergren, VD, och Josefin Lassbo från prisade innovationsföretaget Juteborg som med avstamp i naturfibern Jute utmanar våra ideer kring materialval för boende, textil och fordon.
Hur har det gått för företagen i Företagsakademins utvecklingsprogram? Möt några av Malmös vassaste företagsledare som visar hur de har lyckats förena samhällsnytta med affärsnytta genom systematiskt CSR-arbete.

Moderator: Johanna Koljonen

Moderator: Johanna Koljonen

Moderator för dagen är Johanna Koljonen, programledare, kulturjournalist, kritiker och författare. Hon är även en av grundarna till Rundfunk Media AB.

Vad: Nätverksträff ”Välkommen till framtiden, den började igår”
När: 21 januari 2014
Tid:  Kl. 09.00- 13.00 inklusive lunch, frukost från 08.00
Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park

Här hittar ni inbjudan till nätverksträffen den 21 januari med tema: ”CSR, välkommen till framtiden. Den började igår!”:  Inbjudan nätverksträff: Företagsakademin 3.0, 21 januari
  

About Företagsakademin 3.0

Företagsakademin är Malmöbaserat utvecklingsprojekt för företag som vill förena samhällsnytta med affärsnytta genom satsningar på CSR, innovation och export. Drivs i samverkan mellan Malmö företagsgrupper, Malmö högskola och Malmö stad med delfinansiering av ESF.
%d bloggare gillar detta: