Om Företagsakademin 3.0

 Företagsakademin 3.0 finns till för företag som vill växa och stärka sin konkurrenskraft genom att förena affärsnytta med samhällsnytta. Vi tar avstamp i det faktum att företag som arbetar med CSR, Corporate Social Responsibility, utvecklas och blir mer attraktiva på marknaden, samtidigt som man tydligare tar ställning för ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder kostnadsfritt medlemmar i Malmö Företagsgrupper skräddarsydda utbildningar och nätverk inom CSR, innovation och export. Redan nu har 18 småföretag från Malmö Företagsgrupper knutits till projektet. Utöver det omfattar projektet nätverks- och seminarieinsatser för ytterligare 200 företag i regionen och här finns det möjlighet för fler företag att delta.

Vår målsättning är att göra CSR till en integrerad del av de deltagande småföretagens verksamhetsplanering och affärsutveckling och därigenom möjliggöra ökad tillväxt, konkurrenskraft och innovationsutveckling samt att stärka medarbetarnas individuella kompetens.

Företagsakademin 3.0 erbjuder:

  • Skräddarsydda utbildningar
  • Nätverk inom CSR, Innovation, Internationella kontakter och Studenter-Näringsliv
  • Samarbeten mellan näringsliv, Malmö stad och Malmö högskola

Företagsakademin 3.0 är ett samarbete mellan Malmö företagsgrupper, Malmö högskola och Malmö stad. Projektet pågår mellan februari 2012-januari 2014 och delfinansieras av Europeiska social fonden. Projektets totala budget är ca 7,9 miljoner kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s