Vad vi vill

Företagsakademins mål. Ett övergripande mål för Företagsakademin 3.0 är att göra CSR till en integrerad del av de deltagande småföretagens verksamhetsplanering och affärsutveckling och därigenom möjliggöra ökad tillväxt, konkurrenskraft och innovationsutveckling samt att stärka medarbetarnas individuella kompetens.

Företagsakademin 3.0 vill ge små- och medelstora företag tillgång till den kunskap, forskningsresultat och nätverk som utvecklar företagens kompetens och stärker företaget i konkurrensen och skapar tillväxt.
Företagsakademin 3.0 ger små- och medelstora företag kunskap om hur man kan använda frågor om CSR som en del av affärsutvecklingen.

Vi vill att de deltagande företagen ska öka sin omsättning och/eller ha ett ökat antal anställda som kan ta bredare arbetsuppgifter genom att de har förbättrat sin kompetens. Det gör både företagen starkare och mer konkurrenskraftiga vilket gynnar företagen, de anställda och samhället i stort.

Projektets syfte är att skapa långsiktig utveckling och affärsfördelar för små- och medelstora företag genom kunskapsspridning och förändrade arbetssätt om hur samhällsnytta kan förenas med affärsnytta, vilket också gynnar
samhällsutvecklingen i stort.

3 responses to “Vad vi vill”

  1. Inga-lill Lellky says :

    Jag är grymt imponerad över FA 3.0 proffsiga upplägg. De som jobbar med detta har precis den rätta kompetensen för att lyckas. Jag gratulerar de företagen som kommit med i projektet. Jag själv, som nybliven företagare, http://www.giraffa.se, ser mycket fram emot att få delta i era nätverksarrangemang, jag som lever med mottot ”nätverk för storverk. Vi ses på ”invigningen”.

  2. Ragnar Spångberg says :

    Riktigt bra. Proffsigt. Kompetent folk som är inblandade. Och Carl-Gustafs nätverkskontakter är guld värda. Gratis till alla företag som är engagerade i projektet. Mottot ”nätverk för storverk” har aldrig känts mer välbefogat. En viktig händelse i Malmös historia. Ser även att inspiration hämtats från den briljanta Skilligarydsmodellen som var ett embryo till den storslagna Malmömodellen. För ett livslångt lärande i nutiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s